Maradona, măsuri ciudate la echipa pe care o antrenează

Maradona a interzis culoarea verde la echipa pe care o antrenează, Gimnasia La Plata. Foto: goal.com

Diego Armando Maradona antrenează echipa Gimnasia La Plata din prima ligă argentiniană, însă rezultatele sunt sub așteptări. De când a preluat această formație, Maradona are patru înfrângeri și o singură victorie în cinci meciuri, scrie digisport.ro.

Cum Gimnasia La Plata este pe penultimul loc în campionatul Argentinei, Maradona a luat mai multe măsuri după ultimul eşec. Fostul fotbalist a apelat la mai multe superstiţii pentru a scoate echipa din situaţia critică în care se află.

Prima schimbare pe care a făcut-o Maradona a fost să interzică complet culoarea verde în rândul jucătorilor și staff-ului. Astfel, aceştia nu mai au voie să poarte haine sau accesorii verzi, iar cei care aveau verde pe ghetele de fotbal au fost nevoiţi să le schimbe.

Mai mult decât atât, Maradona a adus un preot pentru a-și sfinţi jucătorii. Și asta pentru că Diego susține că există o energie negativă în jurul echipei sale. De asemenea, Maradona a vrut să interzică numerele 13 și 17 la clubul său, dar s-a lovit de refuzul federaţiei.