Maradona a pierdut meciul de debut la noua echipă! Vezi ce a declarat

Diego Armando Maradona are misiunea să salveze echipa Gimnasia La Plata de la retrogradare. După ce a pierdut meciul cu Racing Club, Gimnasia a rămas pe ultimul loc în clasament. Foto: razon.com.mx

Diego Armando Maradona, noul antrenor al formației Gimnasia La Plata, a pierdut meciul de debut la noua sa echipă. Jucătorii antrenați de Maradona au fost învinși cu 1-2 de campioana Racing Club, într-o partidă din cadrul etapei a șasea a campionatului Argentinei, scrie gsp.ro.

25.000 de spectatori au venit să vadă primul meci al lui Maradona ca antrenor al echipei Gimnasia La Plata. Fanii au plecat dezamăgiți de la stadion, după ce Gimnasia a suferit al cincilea eşec de la startul acestui sezon şi ocupă în continuare ultimul loc în clasament, cu doar un singur punct.

La final, Maradona a comentat eșecul. ,,Sunt frustrat că n-am reușit să egalăm la sfârșit. Racing nu ne-a marcat golurile pe care le-a studiat pe video. Ne-a înscris goluri «murdare». Așa ne-a învins. Mă întrebați dacă am dureri de cap după această înfrângere? Nu am dureri de cap. Mă doare sufletul”, a spus El Pibe de Oro, care a avut și un mesaj pentru jucătorii săi: ,,Nu plângeți, munciți mai mult!”.