16 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Maradona a fost plasat în izolare! Vezi ce s-a întâmplat

Foto: facebook.com/diegomaradona

Legendarul Diego Maradona, antrenorul echipei argentiniene de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost plasat preventiv în izolare, notează Agerpres. Acest lucru s-a întâmplat după ce Maradona s-a aflat în contact cu o persoană care a prezentat simptome de  COVID-19. Anunțul a fost făcut de medicul personal al fostului fotbalist.

,,O persoană care a avut contact direct cu el prezintă simptome de Covid, deci, în contextul faptului că Diego este un pacient cu risc, i-am prescris izolarea”, a declarat Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, într-un clip video difuzat de echipa sa de presă.

Pentru moment, el nu prezintă niciun simptom al maladiei, a precizat medicul, indicând că va aştepta rezultatele persoanei cu care Maradona a avut contact ,,pentru a decide ce măsuri va lua”.

Potrivit cotidianului sportiv Olé, una dintre gărzile de corp ale lui Maradona ,,s-a trezit cu simptome de COVID-19 şi a fost pusă în carantină, în aşteptarea rezultatului testului”.

,,În aşteptarea altor informaţii, Maradona va rămâne izolat la locuinţa sa” din La Plata, la circa 65 km sud de Buenos Aires, a indicat cotidianul Pagina/12, citând o sursă din anturajul fostului campion mondial, care  vineri va împlini 60 de ani.

De ziua sa, Maradona ar trebui să-şi conducă echipa la primul meci al sezonului, contra formaţiei Patronato, dar prezenţa sa pe banca tehnică este acum incertă.

Diego Maradona nu a participat săptămâna trecută la antrenamentele echipei Gimnasia, după ce un jucător a fost testat pozitiv.

Argentina a înregistrat până acum peste un milion de cazuri pozitive la COVID-19, iar peste 29.000 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza virusului.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns