Mai sunt câteva ore până la meciul România-Spania! Vezi ce gafe a făcut cotidianul spaniol Marca

Înaintea meciului din această seară, diferența în clasamentul grupei F între Spania și România este de cinci puncte.       Foto: pontul-zilei.com

România va juca în această seară împotriva Spaniei, de la ora 21:45, pe Național Arena. Acest meci contează pentru preliminariile EURO 2020. În grupa F, Spania este lider cu 12 puncte, în timp ce România ocupă locul secund cu 7 puncte.

În avancronica meciului România-Spania, cotidianul spaniol Marca a prezentat greșit numele mai multor fotbaliști români. Foto: gsp.ro

Interesant este faptul că, în avancronica partidei, cotidianul spaniol Marca a făcut o serie de greșeli care vizează echipa României. Potrivit gsp.ro, numele mai multor fotbaliști români au fost scrise greșit. Este vorba de Tătărușanu, Bordeianu, Chiricheș și Keșeru care au fost ,,botezați” într-un mod original de jurnaliștii iberici. În tabelul cu așezarea de joc,  numele acestor fotbaliști conțin litere în plus sau inversate.

Și asta nu e tot, pentru că tot jurnaliștii spanioli au mai comis o eroare. Pe banca de rezerve a echipei României a fost trecut cu numărul 44 un anume Keidi, nimeni altul decât internaționalul albanez Keidi Bare, legitimat la Malaga, în La Liga 2.