Madonna va regiza filmul despre viaţa ei scris împreună cu Diablo Cody pentru Universal

Foto: news.ro

A fost anunțat că Madonna va regiza un film despre viaţa şi cariera ei. Scenariul acestui film a fost scris împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno” (2007), potrivit Variety.

Cu o carieră muzicală de cinci decenii, timp în care s-a reinventat de mai multe ori, dar şi cu câteva roluri în film, cântăreaţa îşi va regiza propria călătorie din mahalaua newyorkeză până pe culmile gloriei.

În mod obișnuit, starurile ale căror poveşti stau la baza unor filme se implică adiacent în proiecte, aşa cum a fost cazul „Bohemian Rhapsody” şi „Rocketman”, spre exemplu, din acest motiv decizia Madonnei este neobişnuită.

Filmul, care nu are  până acum un titlu, va fi produs de Universal Pictures. Nu sunt dezvăluite  încă programul de producţie şi distribuţia.

„Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a făcut să merg înainte şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi motivante şi doar eu le pot spune cel mai bine”, a transmis Madonna.

Fanii au remarcat că la începutul lunii august, Madonna a dezvăluit într-o înregistrare video publicată pe Instagram că a început să lucreze la scenariu împreună cu Diablo Cody.