10 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Madonna a cumpărat cu mai mult de 19 milioane de dolari casa lui The Weeknd din Los Angeles

Madonna a cumpărat cu peste 19 milioane de dolari casa lui The Weeknd din Hidden Hills (Los Angeles), potrivit dirt.com, preluat de news.ro.

Cântăreaţa în vârstă de 62 de ani, care a petrecut ultimii ani între New York, Hamptons şi Lisabona, a decis să aibă o reşedinţă şi în California. Deşi a petrecut Paştele pe Coasta de Est, ea a stat anul trecut, în timpul carantinei, într-o casă închiriată în zona Coldwater Canyon din Beverly Hills.

Decizia de a se stabili acum aici poate avea legătură cu filmul biografic pe care îl pregăteşte cu Diablo Cody şi pe care ea îl va regiza.

Cântăreţul canadian The Weeknd a cumpărat casa nou-nouţă în urmă cu aproximativ 4 ani, pentru 18,2 milioane de dolari şi a scos-o la vânzare, iniţial, pentru 25 de milioane de dolari. Preţul a fost scăzut ulterior la 22 de milioane de dolari, iar Madonna a reuşit să o achiziţioneze cu 2,7 milioane mai puţin.

Proprietatea are o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi împărţiţi între cele 7 dormitoare şi tot atâtea băi, din casa principală, şi două, din casa pentru oaspeţi, sală de fitness, piscină şi un teren de tenis.

Foto: news.ro