19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, disponibil din 1 aprilie pe HBO GO

Foto: news.ro

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984” o producţie realizată de  Warner Bros.  în regia lui  Patty Jenkins, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, se va putea vedea  din 1 aprilie pe platforma HBO GO.

Acţiunea din „Wonder Woman 1984” are loc  în anii ’80, când Wonder Woman  este pregătită  pentru următoarea ei aventură şi vrea să-şi împlinească un vis, dar mai înainte de asta, trebuie să aibă de-a face cu Max Lord şi Cheetah.

În  cadrul acestui nou lungmetraj soarta lumii este, din nou, pusă la încercare şi doar Wonder Woman ar putea salva omenirea. Noul capitol din poveste o găseşte pe Diana Prince trăind liniştită printre muritori în perioada vibrantă şi colorată a anilor ‘80 – o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-şi doreşte. Deşi îşi stăpâneşte deplin puterile, ea nu vrea dorește să devină cunoscută, este curator de artefacte antice şi îşi face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor şi să-şi adune toată înţelepciunea, forţa şi curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Din distribuţie fac parte şi Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright şi Connie Nielsen.

Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de ea şi de Geoff Johns & Dave Callaham, după o poveste de Jenkins şi Johns, bazat pe personajele marca DC. Personajul Wonder Woman a fost creat de William Moulton Marston.

Regizoarei i s-au alăturat câţiva membri ai echipei cu care ea a lucrat la „Wonder Woman” (2017), inclusiv directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto („Amélie”), nominalizată la Oscar, şi designerul de costume Lindy Hemming („Topsy-Turvy”) premiată cu Oscar. Editorul Richard Pearson („United 93”), nominalizat la Oscar, a montat filmul. Muzica îi aparţine compozitorului Hans Zimmer („Dunkirk”, „The Lion King”), câştigător de Oscar.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns