13 august 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Luminiţele de Sărbători se vor aprinde, duminică, în Sectorul 4

Foto: Agerpres

Luminiţele de Sărbători vor fi aprinse, duminică, în ajun de Moş Nicolae, în Sectorul 4, potrivit unui comunicat al autorităţii locale preluat de Agerpres.

Primăria a pregătit milioane de beculeţe colorate, ghirlande şi figurine tridimensionale vesele care  vor împodobi străzile, bulevardele şi intersecţiile din sector.

Cele mai circulate artere – Bd. Alexandru Obregia, Bd. Constantin Brâncoveanu, Bd. Tineretului, Bd. Gheorghe Şincai, Bd. Metalurgiei, Şoseaua Olteniţei, Şoseaua Berceni, Calea Văcăreşti şi strada Turnu Măgurele – au fost decorate din timp cu perdele luminoase în aşteptarea sărbătorilor de iarnă.

În plus, pentru a completa decorul de sărbătoare au fost împodobite şi principalele intersecţii, precum Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului – Văcăreşti şi Apărătorii Patriei.

Instalaţiile vor fi aprinse în ajun de Moş Nicolae şi vor lumina Sectorul 4 până la începutul lunii ianuarie.

“Este pentru al doilea an la rând în care sărbătorile de iarnă ne găsesc într-un context special, generat de pandemia de Covid-19 care ne-a pus pe toţi la grea încercare. Însă, din toate acestea am învăţat că doar uniţi putem trece peste orice”, a spus primarul Daniel Băluţă.

Print Friendly, PDF & Email