Lumea fotbalului plânge după moartea lui Diego Maradona! Președintele Argentinei a anunțat trei zile de doliu național

Foto: clarin.com

Diego Armando Maradona a murit ieri la vârsta de 60 de ani în urma unui stop cardiac, iar vestea a șocat întreaga lume a fotbalului, scrie digisport.ro. Cei mai afectați au fost argentinienii și fanii echipei Napoli. Aceștia s-au strâns pe străzile din Buenos Aires și din fața stadionului ,,San Paolo” pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului mare fotbalist.

Foto: clarin.com

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona va fi depus la sediul Guvernului, Casa Rosada, din Buenos Aires, unde va sta timp de 48 de ore, a anunțat președintele Argentinei, care a precizat încă de ieri că vor exista trei zile de doliu național. Președintele Alberto Fernandez a mai spus că oricine își poate lua rămas bun de la Diego Maradona, însă protocolul va fi unul foarte strict, în contextul pandemiei de coronavirus.

Foto: clarin.com

Maradona a murit în urma unui stop cardiorespirator. El se afla în casa sa din localitatea Tigre, unde era îngrijit de familie. Recent, Maradona fusese operat pe creier, după ce i se descoperise un cheag de sânge.