Ludovic Orban s-a întâlnit cu Nicușor Dan și cu Traian Berbeceanu! Vezi ce a promis premierul

Foto: facebook.com/ludovicorbanofficial

Ludovic Orban a avut o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan și cu prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu. La finalul discuțiilor, premierul a promis că Executivul se va implica pentru a crește numărul de locuri la ATI în București, scrie stiripesurse.ro.

,,Spitalele bucureștene vor primi sprijinul Guvernului pentru suplimentarea locurilor din secțiile de terapie intensivă. Am discutat despre această urgență în vizitele de evaluare pe care, împreună cu primarul Nicușor Dan, le-am făcut ieri la Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, Spitalul Clinic Malaxa și Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan.

Le mulțumesc și pe această cale tuturor cadrelor medicale care lucrează în spitalele din București și din întreaga țară pentru a trata pacienții de COVID-19. Este obligatoriu să le furnizăm resurse suplimentare pentru a-și desfășura activitatea în siguranță. Una dintre măsurile susținute de Guvern va consta în modernizarea instalațiilor pentru oxigen din spitale, investiție pe care intenționăm să o decontăm din fonduri europene

Îi rog, de asemenea, pe toți românii să-și arate respectul pentru munca extraordinar de grea a cadrelor medicale participând activ la eforturile naționale de limitare a răspândirii coronavirusului. Grija față de sănătatea personală și a celorlalți este contribuția pe care o putem avea fiecare dintre noi la a ține sub control epidemia”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.