Ludovic Orban s-a întâlnit cu Mugur Isărescu. Vezi ce au discutat

Ludovic Orban și Mugur Isărescu s-au întâlnit pentru a discuta despre situația economică a României. Foto: stiripesurse.ro

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu iar discuțiile au vizat situația economică a țării. ,,Mi se pare perfect normală o discuţie cu guvernatorul Băncii Naţionale și de altfel noi am fost într-o comunicare și într-o colaborare constantă cu guvernatorul Băncii Naţionale și în general cu echipa de experţi de la nivelul BNR. E normal să discut cu guvernatorul BNR privitor la situaţia economică și la evaluările care există la nivelul BNR privitor la toate aspectele economice şi numai. (…) Am abordat problemele economice importante”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Președintele PNL  a mai precizat că partidul pe care îl conduce a avut o colaborare foarte bună cu guvernatorul BNR. ,,Am colaborat cu guvernatorul din 1999, când domnul guvernator a fost premierul Guvernului în ultimul mandat al lui Emil Constantinescu, a fost preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi avem o colaborare foarte bună din momentul respectiv până astăzi şi care va fi probabil şi mai bună de acum înainte”, a mai spus Ludovic Orban.

Potrivit unor oficiali din BNR citați de hotnews.ro, Mugur Isărescu i-a expus președintelui PNL  tabloul macroeconomic al țării, evidențiind punctele vulnerabile și cele în care stăm confortabil din punct de vedere economic.