Ludovic Orban primește susținere de la PNL Argeș! Vezi detalii

Foto: facebook.com/ludovicorban.ro

PNL Argeş a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie pentru susţinerea lui Ludovic Orban la şefia formaţiunii, cât şi a Biroului Permanent Naţional, în actuala sa componenţă, potrivit news.ro.

„Biroul Politic Judeţean al PNL Argeş îşi afirmă susţinerea pentru Ludovic Orban ca preşedinte al partidului! Prioritatea noastră este dezvoltarea României. Biroul Politic Judeţean al PNL, filiala Argeş, a adoptat, cu unanimitate de voturi, rezoluţia de susţinere a lui Ludovic Orban ca preşedinte al partidului, precum şi a Biroului Permanent Naţional, în actuala sa componenţă. Această rezoluţie se bazează pe performanţele indiscutabile ale lui Ludovic Orban, atât ca premier al României, cât şi ca lider liberal.

Ca premier, Ludovic Orban a menţinut echilibrul economic şi social al ţării într-o perioadă extrem de dură. Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei cu noul tip de coronavirus, toate sistemele sociale având de suferit. Ca lider al PNL, Ludovic Orban a dus PNL la guvernare într-o perioadă în care PSD ameninţa să separe România de Uniunea Europeană şi, preocupat exclusiv de masacrarea legilor justiţiei, a îngheţat toate marile proiecte de dezvoltare.

Alături de echipa sa, Ludovic Orban a înregistrat rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi locale, propulsând o coaliţie de  guvernare preocupată de modernizarea şi dezvoltarea României. Menţionăm că, în echipa lui Ludovic Orban, se află preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, susţinut de toţi membrii Biroului Permanent Judeţean al PNL Argeş. Dezvoltarea României este, în acest moment, prioritatea PNL. Nu agreem atacurile publice între colegi liberali şi considerăm că orice neînţelegeri se pot discuta în interiorul partidului”, arată o postare pa pagina de Facebook a PNL Argeş.

Este ultimul mesaj de susținere al lui Ludovic Orban, după ce poziția sa politică în cadrul PNL a fost contestată de lideri importanți ai formațiunii.