10 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ludovic Orban: Nu îl vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice

Foto: agerpres.ro

Într-un mesaj pe Facebook, premierul Ludovic Orban a precizat că atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic, notează Agerpres.

,,Preşedintele este garantul unităţii şi stabilităţii naţionale. Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României în lume, într-o perioadă în care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate. Klaus Iohannis a reuşit să obţină o finanţare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României. Vom continua să apărăm Instituţia Preşedintelui şi nu îl vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Premierul a mai precizat că Iohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi că ,,este omul care beneficiază de cea mai mare încredere în rândul românilor”. ,,Doar un parteneriat între preşedinte şi Guvern poate garanta, în următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii şi dezvoltării”, a mai scris Ludovic Orban pe Facebook.

Lasă un răspuns