Ludovic Orban critică iar Guvernul Dăncilă! Vezi ce a declarat

Foto: wall-street.ro

Premierul desemnat Ludovic Orban a lansat alte critici la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă. Orban a acuzat măsurile luate de executivul de la Palatul Victoria pe ultima sută de metri, scrie stiripesurse.ro.

„La ora actuală, totul este blocat. Avem de-a face cu rămășite de guvern, care nu mai face aproape nimic din ceea ce ar trebui să facă, în schimb face o mulțime de prostii: angajarea de cheltuieli pentru care nu există resurse, forțarea semnării unor contracte pentru care nu sunt îndeplinite condițiile legale, fixarea pe post a unor concursuri organizate în toate instituțiile guvernamentale a clientelei pesediste. De asemenea, România are nevoie de un guvern pentru rezolvarea unor probleme extrem de importante, cum ar fi rectificarea bugetară. (…) Este necesară elaborarea bugetului de stat, este necesar un guvern care să negocieze acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul multianual 2020-2027”, a spus Ludovic Orban.

În altă ordine de idei, premierul desemnat va avea astăzi și mâine noi discuţii cu societatea civilă înainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate alte discuţii și cu partidele parlamentare, împreună cu care doreşte să pregătească strategia la votul de învestitură din Parlamentul României.