Ludovic Orban a comentat posibila alianță PSD-Pro România. Vezi ce a spus despre Victor Ponta

Foto: digi24.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că liderul Pro România, Victor Ponta, nu a fost altceva decât un PSD-ist şi asta este şi acum, scrie news.ro. Orban a mai spus despre Ponta că  a încercat doi ani să joace rolul de opozant al PSD, un rol care nu i s-a potrivit.

Președintele PNL a făcut aceste declarații într-o conferință de presă, atunci când a fost întrebat ce părere are despre posibila alianţă dintre PSD şi Pro România. ,,Această      aşa-zisă alianţă, ea există de mult. Niciodată Ponta nu a fost altceva decât un PSD-ist. Şi asta este şi acum. Nu e nimic nou sub soare. Sigur că el a încercat vreo doi ani de zile să joace un rol care nu i se potriveşte, de opozant al PSD. Iată că astăzi practic se arată lipsa de realitate a conduitei pe care a avut în ultimii doi ani de zile. A revenit la matcă”, a declarat Ludovic  Orban.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spunea că PSD nu poate câştiga ,,un scor bun” la alegerile care urmează dacă rămâne ,,singur, izolat” , el adăugând că nu crede că      social-democraţii sunt  pregătiţi în acest moment să revină la guvernare.