26 iunie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Lovitura totala pentru comunitatea din Popesti Leordeni. Lorand Arpad Fulop, președintele Anpm, autorizează groapa de gunoi glina sub masca unei stații de sortare

Sume cu multe zerouri distribuite la nivelul conducerii UDMR pentru autorizare,de un avocat cunoscut. 

Morbiditate crescută cu peste 50% în zona Popesti Leordeni confirmată de instituțiile statului

Petre Iacob, primar Popesti Leordeni :

Scrisoare publică în atenția domnului Președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului

 

Stimate domnule Lóránd – Árpád FULOP,

 

Cât curaj vă trebuie să semnați un asemenea document?

 

Cât de motivat ați fost în această decizie privind emiterea autorizației de mediu pentru reluarea activității pe groapa de gunoi Glina, întrucât n-ați considerat a fi cazul să solicitați un punct de vedere nici la Primăria Orașului Popești-Leordeni, nici la APM Ilfov, nici la DSP Ilfov?

 

Cu cine negociați dumneavoastră stimate domn, sănătatea populației din Popești-Leordeni dacă după 11 solicitări respinse argumentat de către APM Ilfov , dvs. Intenționați să emiteți autorizație de mediu “celei mai mari bombe ecologice din țară” ?

 

Stimate domnule Președinte Lóránd – Árpád FULOP, nu pot garanta că n-ai greșit țara unde să poți face asta, dar orașul l-ai greșit cu siguranță! L-ai ales prost de data asta pentru că la Popești-Leordeni nu vom redeschide nicio groapă de gunoi indiferent de cine este sau va fi Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și indiferent de ce autorizații de mediu controversate își va asuma.

 

Mâine suntem la protest în fața instituției pe care o conduceți stimate dle.Președinte Lóránd – Árpád FULOP și dacă oficial n-ați avut ocazia până acum să cunoașteți un Primar micuț, care să vă pună probleme în fața unor interese atât de mari precum redeschiderea gropii de gunoi Glina, cu permisiunea unei audiențe din partea dvs., ne vom cunoaște mâine!

 

O să vă explic mâine motivele pentru care o funcție de Primar poate sta peste 10 ani la unul ca mine și de ce într-o funcție precum a dvs. sunt schimbați 10 inși într-un an.

 

Fac un apel la calm asupra cetățenilor din Popești-Leordeni, avem 15 zile în care putem ataca prin toate căile legale emiterea acestei autorizații de mediu, vom demonstra că a fost emisă fără niciun punct de vedere favorabil al Primăriei Popești-Leordeni, niciun punct de vedere favorabil al DSP Ilfov, ba chiar în contradictoriu cu APM Ilfov care a soluționat cu RESPINGERE nu mai puțin de 11 solicitări de eliberare a acestei autorizații.

 

De asemenea fac un apel la toți cetățenii din proximitatea Depozitului Glina direct afectați de această activitate de mai bine de 30 ani, dacă timpul vă permite, să mergem împreună mâine la ora 10:00 să fim parte a acestui protest autorizat, în fața sediului Agenției Naționale pentru Protecția Mediului de unde personal mă voi îndrepta și către Instituția Prefectului Ilfov și Consiliul Județean, pentru comunicarea acestui abuz asupra orașului Popești-Leordeni.

 

Vă mulțumim pentru atenție domnule Președinte Lóránd – Árpád FULOP și dacă până astăzi am stat noi îngrijorați de ce-ați putea scrie dumneavoastră, de astăzi grijile vă garantez că se vor inversa!

Print Friendly, PDF & Email