Locuitori indignați: stradă din Sectorul 1 al Capitalei, ca în Evul Mediu

Mai mulți bucureșteni care locuiesc pe Drumul Lăpuș din Sectorul 1 sunt extrem de indignați de modul în care arată strada lor. Potrivit g4media.ro, în această zonă se circulă în condiții de Ev Mediu: o uliță îngustă, fără pic de asfalt, cu gropi care la prima ploaie sunt pline de apă.

Revolta locuitorilor de pe Drumul Lăpuș vine pe fondul licitației organizate de primarul Dan Tudorache, prin intermediul Centrului Cultural al Sectorului 1. Astfel, primăria celui mai bogat sector din București va plăti 3,2 milioane de lei pentru organizarea a 50 de excursii în stațiunea Sinaia pentru ”cetățenii pensionari” din Sectorul 1.

Excursiile vor avea loc în perioada septembrie – noiembrie 2019, adică fix în perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Firma care a câștigat contractul, Vertical Market Approach, este nou înființată și este deținută și administrată de Florin Barbu.

O statistică realizată în ianuarie 2018 arăta că în Sectorul 1 mai existau la acel moment 62 de străzi neasfaltate, pe care localnicii circulă în condiții de-a dreptul scandaloase.

Foto: g4media.ro