Localnicii din comuna Alexandrei Măceșanu vor fi consiliați psihologic. “Teama plutește în aer”

Foto: digi24.ro

Crimele din Caracal provoacă temeri în rândul localnicilor din Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu. Potrivit hotnews.ro, aceștia vor primi consiliere psihologică pe tot parcursul zilei.

Primarul comunei, Gheorghe Tudorașcu, a declarat că echipa de psihologi este din București și fa fi prezentă astăzi la Căminul Cultural din Dobrosloveni. Așadar, aceștia vor sta la dispoziția fiecărei persoane care va dori să stea de vorbă cu ei.

Primarul a solicitat intervenția echipei de psihologi deoarece teama s-a instalat în rândul localnicilor, cărora le este frică să mai iasă din casă. “Astăzi, de la 10:00, la Căminul Cultural vor fi prezenţi psihologi de la Bucureşti. Vor sta de vorbă cu copii, cu adulţi, cu toţi cei care simt că au nevoie. Echipa de specialişti va rămâne până diseară pentru ca să poată veni şi persoanele care lucrează până la ora 16:00. Este nevoie de consiliere psihologică pentru că în localitate pluteşte acum în aer o teamă, parcă nimic nu mai creşte, e o atmosferă apăsătoare”, a declarat Tudoraşcu.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audierile de la DIICOT, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti