Lionel Messi a mers la circ! Vezi ce spectacol a văzut

Lionel Messi a mers la spectacol de circ prezentat în premieră de Cirque du Soleil. Foto: mundodeportivo.com

Compania canadiană de divertisment Cirque du Soleil a prezentat în premieră la Barcelona spectacolul “Messi10”, inspirat din cariera fotbalistului argentinian. Vorbim despre primul spectacol al companiei canadiene care s-a bazat o temă sportivă, scrie digisport.ro.

Lionel Messi a venit alături de soţia sa, Antonella Roccuzzo, la premiera spectacolului. Biletele la acest show au fost vândute  cu o lună înaintea reprezentaţiilor. În public s-a aflat și cântăreaţa Shakira, soţia lui Gerard Pique, care a postat pe Twitter imagini de la eveniment.

Numerele spectacolului sunt inspirate din cariera jucătorului argentinian originar din Rosario. Decorul creat este un stadion iar spectacolul, împărţit în două părţi de câte 45 de minute, include reprezentanţii de fotbal de stradă şi comentarii în direct, cu un arbitru în rol de clovn. ,,Este un spectacol despre ambiţie, care, atunci când îl vezi, te incită să fii cea mai bună persoană care poţi fi”, a explicat regizorul Mukhtar O. S. Mukhtar.

Spectacolul “Messi10” va fi prezentat în cadrul unui turneu internațional care anul viitor va ajunge și la Buenos Aires.