29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Liderul deputaților PSD, critici dure pentru Klaus Iohannis

Foto: pressalert.ro

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat la RFI că ultimele atacuri ale președintelui Klaus Iohannis la adresa social-democraților sunt șocante. Șeful statului a spus ieri că a văzut cu câtă satisfacție au primit unii politicieni decizia Curții Constituționale privind amenzile din starea de urgență. PSD și acoliții săi fac tot posibilul ca efortul de reconstrucție a întregii națiuni să eșueze, a mai declarat Klaus Iohannis.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a criticat dur declarațiile președintelui României. ,,Limbajul președintelui este unul nedemn de un șef de stat și oricum, aș putea adăuga că în al doilea mandat, Klaus Iohannis se comportă într-un mod în care nu credeam că o să ajungă vreodată să o facă. 

Dacă sunteți atent, în fiecare săptămână avem săptămâna și declarația lui Klaus Iohannis, de fiecare dată atacă PSD-ul. Este chiar șocant pentru mine că în plină pandemie, când și președintele și Guvernul ar trebui să se ocupe de cu totul altceva, nu au altceva de făcut decât să se certe cu PSD-ul și să arunce aceste fumigene în spațiul public, e adevărat, cu scopul bine definit de a acoperi cumva incompetența Guvernului și suspiciunile de corupție la adresa Guvernului”, a spus Alfred Simonis, potrivit rfi.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns