21 martie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Licitaţie deschisă pentru supraînălţarea trecerilor de pietoni în vecinătatea şcolilor şi a zonelor aglomerate

Foto: Primaria Sectorului 3/Agerpres

Primăria Sectorului 3 a făcut un anunț privind o licitaţie deschisă în  SICAP  în legătură cu  lucrări de sistematizare a infrastructurii rutiere pe orizontală şi pe verticală, mai cu seamă au în vedere  supraînălţarea trecerilor de pietoni şi intersecţiilor în vecinătatea unităţilor de învăţământ şi a zonelor aglomerate.

Este vorba despre un acord-cadru, cu o valoare totală estimată de 25.658.160 lei, iar licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, potrivti unui comunicat Agerpres.

Durata acordului cadru  va fi de  24 de luni, iar Sectorul 3 va încheia zece contracte pe 12 luni, respectiv 20 de contracte pe 24 de luni, rezervându-şi dreptul de a încheia contracte în funcţie de necesităţile şi bugetul alocat.

Trebuie menționat faptul că în vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, experienţa deţinută de managerul de contract 10%, demonstrarea unei metodologii corespunzătoare pentru obţinerea asigurării că lucrările sunt realizate la parametrii calitativi solicitaţi 10%.

Pentru ase putea înscrie, ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri medie anuală pentru exerciţiile financiare aferente anilor 2019, 2020 şi 2021 a fost de minim 5.000.000 lei. De asemenea, trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani a executat şi dus la bun sfârşit lucrări similare în valoare cumulată de cel puţin 5.131.632 lei fără TVA, în cadrul a maxim două contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 23 martie.

Print Friendly, PDF & Email