Leo Messi este categoric: ,,Rămân pe viaţă la Barcelona”!

Lionel Messi are o clauză în contractul cu FC Barcelona prin care ar putea pleca gratis de la echipă anul viitor, dar starul argentinian a spus că este exclus un viitor transfer. Foto: marca.com

Lionel Messi i-a liniștit pe suporterii Barcelonei, după speculațiile din ultimul timp potrivit cărora ar fi tensiuni între el și șefii clubului catalan. S-a spus că aceste tensiuni ar putea duce chiar la o despărțire a lui Messi de gruparea de pe Camp Nou, însă fotbalistul a acordat un interviu în ziarul catalan Sport în care a clarificat lucrurile. Căpitanul Barcelonei a fost tranșant și a anunțat că vrea să-și încheie cariera la echipa spaniolă. A pus însă o condiție: această formație să devină mai competitivă, scrie gsp.ro.

Messi nu a dezminţit că ar avea în contract o clauză care l-ar putea elibera gratis în anul 2020, dar a spus  că exclude o plecare de pe Camp Nou. ,,Voi rămâne pe viață la Barcelona, pentru că aici este casa mea. Nu vreau un acord lung pentru a mă ţine legat de club. O să continui să joc cât timp voi rezista fizic, însă mi-aş dori un proiect câştigător. Asta e important, mie nu-mi pasă de contract”, a declarat Messi.

Fotbalistul argentinian s-a arătat dezamagit pentru faptul că Barcelona a ratat transferul lui Neymar. ,,Sincer, nu ştiu dacă într-adevăr s-a făcut tot posibilul. Vorbeam cu el în timpul negocierilor şi voia să revină. Întoarcerea lui ar fi produs un salt valoric, atât ca sponsor, cât şi ca imagine. Am urmărit cazul citind ziarele şi nu mi s-a părut totul foarte clar. Dintr-odată nu s-a mai făcut nimic şi s-a închis. Nu-s supărat că nu a ajuns, dar mi-ar fi plăcut”, a mai spus Lionel Messi.