Legenda snookerului, Ronnie O’Sullivan, revine în România

Foto: gsp.ro

Celebrul jucător de snooker, Ronnie O’Sullivan (43 de ani) vine în România, la București, în data de 5 octombrie, pentru a lua parte la un eveniment special organizat în memoria comentatorului Marius Ancuța, la Circul Metropolitan București, potrivit dcnews.ro.

Marius Ancuța, de profesie medic stomatolog, a fost comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport și a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România. Acesta a murit în urmă cu un an, la vârsta de 50 ani.

La acest eveniment, Ronnie O’Sullivan, de 5 ori campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013 și unul dintre jucătorii pe care Ancuța îi aprecia foarte mult, va evolua împotriva multiplei campioane mondiale și campioana en-titre în snookerul feminin, Reanne Evans.

Doi jucători români vor avea şansa să joace câte o partidă cu celebrul jucător britanic.

Biletele pentru acest eveniment costă între 260 şi 660 de lei. Cumpărătorii pachetului Meet & Greet au şansa de a se întâlni cu Ronnie O’Sullivan şi se vor putea fotografia cu vedeta snookerului mondial.

“Meciurile nu o să fie televizate, chiar dacă reușeam să-l ducem show-ul în peste 80 de țări! E un eveniment special doar pentru cei care își cumpără bilet și vin la Circ. Am luat această decizie pentru cei care își cumpără bilet și vor să vadă un adevărat spectacol.” a declarat Adrian Thiess, cel care organizează acest turneu demonstrativ, conform gsp.ro.