Lautaro Martinez nu se va mai transfera la Barcelona! Vezi detalii

Foto: digisport.ro

Atacantul Lautaro Martinez nu se va mai transfera la Barcelona, scrie digisport.ro. Fotbalistul argentinian va rămâne, în cele din urmă, la Inter Milano, club care vrea să-i prelungească actualul contract.

După ce i-a expirat clauza de 111 milioane de euro, Inter i-a fixat prețul lui Lautaro la 80 de milioane de euro și nu a vrut să audă de o sumă mai mică. Barcelona nu își permite, în acest moment, să plătească acești bani pentru Lautaro, astfel că transferul a picat, notează Goal.com, care citează Calciomercato.

În urmă cu mai bine de o lună, Giuseppe Marotta, directorul executiv al lui Inter, a recunoscut că își dorește să îi prelungească contractul lui Lautaro. ,,Discutăm prelungirea contractelor cu mai mulți jucători, mai ales cu cei tineri, cu care vrem să lucrăm pentru o perioadă mai lungă, inclusiv Lautaro. O facem calm, nu ne grăbim, există un raport de încredere. El e fericit să îmbrace acest tricou și la momentul oportun îi vom evalua viitorul”, a spus Marotta, citat de Goal.com.