22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Karim Benzema nu va evolua în meciul cu Inter Milano din Liga Campionilor

Foto: news.ro

Accidentat în meciul cu Real Sociedad, atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, este indisponibil pentru partida cu Inter Milano, din etapa a şasea, ultima, a Grupei D a Ligii Campionilor, potrivit news.ro.

Examenele medicale, efectuate duminică, au confirmat că golgheterul madrilenilor suferă de o accidentare minoră la muşchii ischio-gambieri de la coapsa stângă. El urmează să facă din nou un RMN, luni, pentru a stabili natura exactă a problemei avute şi durata indisponibilităţii sale.

Sâmbătă seară, el a fost schimbat cu Jovici, în minutul 16 al meciului de la San Sebastian (2-0 pentru Real) din etapa a XVI-a a LaLiga.

Antrenorul echipei din capitala Spaniei, Carlo Ancelotti, speră să-l aibă la dispoziţie pe internaţionalul francez la derbiul cu Atletico Madrid, programat, duminică, pe Stadionul Santiago Bernabeu.

Meciul Real Madrid – Inter va avea loc, marţi, de la ora 22.00. Ambele echipe sunt calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Acest joc va stabili câştigătoarea Grupei D, în condiţiile în care Real este pe primul loc al clasamentului, cu 12 puncte, iar adversara sa, pe locul al doilea, cu zece puncte.

Print Friendly, PDF & Email