Jurnaliștii spanioli îl critică pe Cosmin Contra! Vezi de ce

Jurnaliștii cotidianului spaniol AS susțin că selecționerul Cosmin Contra a greșit că nu l-a folosit pe Ianis Hagi la meciul cu Norvegia. Foto: digisport.ro

România a remizat pe Arena Națională în meciul cu Norvegia, scor 1-1 și are șanse mici de a se califica la Campionatul European EURO 2020. Jurnaliștii cotidianului spaniol AS au scris și ei acest meci. “Sorloth anulează petrecerea României”, titrează cei de la AS“Un gol al Norvegiei în prelungiri o împiedică pe România să ajungă la doar o victorie distanță de Euro 2020, după egalul dintre Spania și Suedia”, continuă publicația citată.

Jurnaliștii spanioli l-au criticat pe Cosmin Contra pentru faptul că acesta nu l-a folosit niciun minut pe Ianis Hagi în meciul cu Norvegia. ,,E greu de înțeles de ce Contra, care are la dispoziție o generație U21 care s-a calificat la Jocurile Olimpice pentru prima dată în istorie, nu are încredere în Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentați și de viitor jucători români. Fără el pe teren, tricolorii nu au avut imaginație în fața porții. Spre norocul ei, România l-a avut în teren pe Mitriță, care a ocupat poziția lui Ianis – în spatele vârfului. Acesta a înscris golul care le permite românilor să viseze în continuare la Euro, deși urmează două meciuri extrem de complciate, cu Spania și Suedia”, au scris jurnaliștii de la AS.

Pentru a se califica la EURO 2020, România trebuie să câștige meciul cu Suedia, programat pe 15 noiembrie pe Arena Națională și să obțină o remiză în ultimul meci din grupă, cu Spania în deplasare.