23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham

Foto: skysports.com

Portughezul Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham. Clubul englez a anunțat acest lucru chiar pe site-ul oficial. ,,Suntem foarte bucuroși să anunțăm că Jose Mourinho este noul antrenor principal, cu un contract până în sezonul 2022/2023″, au scris englezii pe site-ul oficial, potrivit digisport.ro.

,,Jose este unul dintre cei mai importanți antrenori din lume, cu 25 de trofee în palmares. Le-a antrenat pe FC Porto, Inter Milano, Chelsea, Real Madrid și Manchester United. A câștigat titlul în patru țări diferite, mai exact Portugalia, Anglia, Italia și Spania. Mai mult, a câștigat de două ori Champions League, cu două cluburi diferite: FC Porto în 2004 și Inter Milano în 2010″, se mai arată pe  site-ul celor de la Tottenham.

Jose Mourinho a ajuns să o antreneze pe Tottenham după ce Mauricio Pochettino a fost demis în urma rezultatelor slabe. ,,Sunt foarte încântat să mă alătur unui club care are în spate niște suporteri atât de pasionați. Calitatea lotului, dar și a academiei, mă bucură foarte mult. Ideea de a lucra cu acești jucători m-a atres să fac această alegere”, a spus portughezul pentru site-ul lui Tottenham.

Lasă un răspuns