Jennifer Lopez surprinde din nou! Vezi ce rol va interpreta

Rol inedit pentru Jennifer Lopez! Celebra actriță  va produce şi va interpreta rolul principal în “The Godmother” (Naşa), un film despre viaţa Griseldei Blanco. Vorbim despre  o femeie care, după o copilărie săracă în Columbia, a reuşit să-şi formeze şi să conducă propriul cartel de droguri, potrivit publicaţiei Variety, articol preluat de Agerpres.

Surse care participă la acest proiect au declarat  că Jennifer Lopez ar putea să-şi facă şi debutul regizoral cu acest film, dar actrița nu s-a hotărât în această privință.

Povestea filmului urmăreşte etapele importante din viaţa Griseldei Blanco, supranumită La Madrina. Ea  a reuşit nu doar să reziste ci şi să prospere conducând afaceri ilegale cu droguri la concurenţă cu alţi traficanţi celebri. Griselda Blanco a fost asasinată în Columbia în anul 2012, la vârsta de 69 de ani.  Potrivit poliţiei, averea sa era estimată la peste 2 miliarde de dolari.

Scenariul filmului este semnat de Regina Corrado (‘Deadwood: The Movie’) şi de Terence Winter (‘The Wolf of Wall Street,’ ‘Boardwalk Empire,’ ‘The Sopranos’).