Jaf la Casa de Pensii Timiș! Hoții au fugit cu 50.000 de euro

În urma jafului de la Casa de Pensii Timiș, instituția din Timișoara va fi închisă până la orele prânzului, pentru ca poliţiştii să facă cercetările la faţa locului. Foto: opiniatimisoarei.ro

Hoții au prădat Casa de Pensii Timiș! Persoane necunoscute au intrat în sediul instituției din Timișoara și, cu ajutorul unor extinctoare, au spart două seifuri din care au furat aproximativ 50.000 de euro, scrie news.ro. În urma acestui incident, Casa de Pensii Timiș va fi închisă până la orele prânzului, pentru ca poliţiştii să facă cercetările la faţa locului. Pe durata cercetărilor, angajații instituției au fost trimiși acasă.

Oamenii legii susțin că hoţii au intrat în clădire pe o uşă din spate şi, cu ajutorul a două extinctoare, au spart două seifuri. Angajații și-au dat seama de tot ce s-a întâmplat în această dimineață, atunci când au ajuns la serviciu.

Poliţiştii au început cercetările, iar criminaliştii prelevează probe în incercarea de a stabili cum anume au acționat hoții și pentru a descoperi indicii care i-ar putea duce pe urmele lor. De asemenea, anchetatorii vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere, atât din clădire, cât și din zonă.