29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ionuț Radu, lăudat de Gianluca Pagliuca

Foto: telekomsport.ro

Ionuț Radu a primit aprecieri de la fostul mare portar italian, Gianluca Pagliuca. Acesta din urmă l-a lăudat pe Radu pentru prestațiile avute în poarta echipei Genoa, scrie telekomsport.ro.

Într-un interviu acordat celor de la SempreInter, Gianluca Pagliuca a spus despre Ionuţ Radu că a progresat foarte mult în ultimii ani, dar în acest sezon a comis câteva erori care l-au costat postul de titular la Genoa. ,,Ionuţ Radu a progresat în ultimii ani, îl cunosc foarte bine. A avut prestaţii excelente în primul an la Genoa, dar sezonul acesta a comis câteva erori şi ei l-au adus pe Mattia Perin. Cred că Radu ar fi perfect ca rezervă pentru Samir Handanovic”, a declarat Pagliuca.

Dacă se întoarce la Inter, Ionuţ Radu ar urma să fie rezerva lui Samir Handanovic până în 2022, când slovenul dintre buturile echipei italiene va agăţa ghetele în cui, după expirarea contractului. Staff-ul tehnic al nerazzurilor l-a urmărit atent în ultimul an pe internaţionalul român şi acesta va primi o şansă la Inter.

Agentul Oscar Damiani a anunţat şi el de curând că Ionuţ Radu se va întoarce din vară la Inter Milano. ,,Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter”, a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns