19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ionel Dancă: Social-democrații atacă în Parlament toate programele economice ale Guvernului

Foto: Facebook/Ionel Dancă

Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, a acuzat PSD că atacă în Parlament toate programele economice propuse de Guvernul PNL, scrie b1.ro. El susține că senatorii   social-democrați au respins modificarea programului IMM Invest și aprobarea programului IMM Leasing. Tot ei au respins și programul Noua Casă și au votat împotriva Ordonanței de modificare a Legii Eximbank pentru acordarea de credite subvenționate companiilor mari.

„Pesediștii au dat în ”orbul minții” și atacă fără judecată în Parlament toate programele economice ale Guvernului PNL. Până acum, corifeii crizei economice de la PSD au respins în Senat modificarea programului IMM Invest și aprobarea programului IMM Leasing. Ieri, au votat pentru respingerea programului Noua Casă și împotriva Ordonanței de modificare a Legii Eximbank pentru acordarea de credite subvenționate companiilor mari”a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Dancă a mai acuzat PSD că sabotează toate programele liberalilor, fără să le pese că astfel lovesc în economia României și a românilor. „Urmează probabil ca PSD să facă același lucru și cu IMM Factor așa cum au anunțat că vor respinge și rectificarea bugetară și vor lăsa țara fără buget și fără cele mai importante programe de relansare economică. Să aprindă cineva lumina la PSD pentru că deja e noaptea minții ce se întâmplă cu acțiunile lor politice de sabotare a Guvernului cu orice preț și cu orice prilej!”, a mai scris Dancă pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns