Iohannis o cheamă pe Dăncilă la consultări! Vezi de ce

Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare Vioricăi Dăncilă prin care o invită la consultări pe tema nominalizării persoanei pentru funcția de membru al Comisiei Europene. Foto: capital.ro

Președintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, prin care o invită pe aceasta la consultări pe tema nominalizării persoanei pentru funcția de membru al Comisiei Europene.  ,,Această chestiune reprezintă o problemă urgentă și de importanță deosebită pentru statul român”, precizează Iohannis în scrisoare, scrie Mediafax. Invitația pentru aceste consultări este pentru ziua de miercuri, ora 12, la Palatul Cotroceni.

În altă ordine de idei, Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din Parlamentul European în care precizează că împrumutul de 800.000 de euro a fost achitat cu două apartamente deţinute de aceasta în România, astfel datoria care a generat îngrijorări în cadrul audierii sale în comisie nu mai există.

Viorica Dăncilă a declarat că respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe Transporturi nu o face să aibă mai puţină încredere sau apreciere pentru aceasta.