Iohannis, mesaj dur înainte de Paște! Vezi declarațiile președintelui

Foto: antena3.ro

Klaus Iohannis a făcut astăzi primele declarații după ce Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română au încheiat un acord privind sărbătorile pascale. Iohannis a spus că le va cere într-o ședință premierului Ludovic Orban și ministrului de Interne Marcel Vela să revină asupra acestui acord, scrie stiripesurse.ro.

,,Le voi solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acestui acord. Să găsească, dacă vor, o formulă care respectă principiul „stați acasă”, care se încadrează perfect în solicitările din decretul care prelungește starea de urgență și care respectă toate ordonanțele militare”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României a ținut să-și încheie discursul cu un mesaj dur. ,,Așadar, dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun și medicii, în frunte cu ministrul Sănătății, același lucru pe care îl spun experții, același lucru pe care îl spune Organizația Mondială a Sănătății: Stați acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”, a mai spus Klaus Iohannis