Iohannis își începe campania la Cluj-Napoca. Vezi unde va merge președintele

Klaus Iohannis va participa la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest de la Cluj-Napoca. Foto: realitatea.net

Klaus Iohannis își începe astăzi campania pentru alegerile prezidențiale. De la ora 17, președintele României va participa la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Vest de la Cluj-Napoca. La acest eveniment vor veni aproximativ 1.500 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari și aleși locali din regiune, scrie realitatea.net.

Klaus Iohannis va ține și un discurs în fața asistenței. În afara sa, vor mai lua cuvântul președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan și Rareș Bogdan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, vicepreședintele PNL, Lucian Bode, europarlamentarii PNL Mircea Hava și Daniel Buda.

În altă ordine de idei, Klaus Iohannis a participat în această dimineață la deschiderea anului universitar la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.