18 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Institutul Cervantes din Bucureşti va proiecta în aer liber 3 filme peruane

Foto:news.ro

Trei producții peruane vor fi redate în El Patio, curtea interioară a Institutului Cervantes din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38. Ele vor fi disponibile cu subtitrare în limba engleză în luna iulie, potrivit news.ro.

Prin urmare, Institutul Cervantes din Bucureşti, în parteneriat cu Ambasada Republicii Peru la Bucureşti, invită  bucureştenii la primele evenimente în aer liber. Organizatorii au spus că accesul la evenimente  se  va face în limita locurilor disponibile, maxim 40 de locuri și se va face  prin solicitare pe adresa de mail cultbuc@cervantes.es. Rezervarea devine valabilă numai dacă solicitantul a primit în scris o confirmare a disponibilităţii de locuri şi instrucţiuni privind accesul si măsurile de protecţie.

Pe parcursul a trei seri  începând de la ora  21:30 vor rula filmele: “Deliciosa fruta seca/ Fructe uscate delicioase”, în regia Anei Caridad Sanchez, “Siete semillas/ Şapte seminţe”, în regia lui Daniel Rodríguez Risco și “La ultima tarde/ Ultima după-amiază”, în regia lui Joel Calero. Ele constituie proiecții reprezentative pentru cinematografia peruană contemporană,  și de asemenea sunt drame psihologice care merg în profunzimea şi în nuanţele trăsăturilor de caracter, dar şi drame sociale, ce analizează impactul pe care politicul şi economicul îl au asupra vieţii personale.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns