Incredibil! Un hoț a furat toate bateriile de la tractoarele dintr-o comună

Reprezentanții Primăriei Greaca din județul Giurgiu și localnicii s-au trezit fără bateriile de la tractoare. Un hoț le-a furat pe toate. Bărbatul nu a fost încă prins de polițiști. Foto: romanialibera.ro

Imaginația hoților nu are limite. A dovedit-o un bărbat din comuna Greaca (județul Giurgiu), care a furat toate bateriile de la tractoarele din localitate, scrie b1.ro.

Reprezentanții primăriei și localnicii s-au trezit peste noapte fără bateriile de la tractoare și au anunțat furtul la 112. Când polițiștii au început să facă cercetări au descoperit că peste 25 de tractoare erau fără baterie. Practic, au fost furate bateriile de la toate tractoarele din comună. Și utilajele primăriei au fost afectate, nu doar cele ale localnicilor.

S-au furat cam 25 – 26 de baterii de tractor, au reclamat oamenii prin sistemul 112. A venit poliția, au făcut cercetări, au venit și la noi la primărie că avem camere pe aici prin zonă, mai sunt camere prin localitate, este în cercetare cazul” a declarat Liviu Holdărăscu, contabilul Primăriei Greaca.

Hoțul nu a fost încă prins și ancheta deschisă de polițiști este în desfășurare. O astfel de baterie de tractor poate ajunge și la câteva sute de lei ca preț.