Incendiile din California au ajuns în cartierele de lux

Ultimul incendiu din California este cel izbucnit în cartierele de lux din Los Angeles, scrie Agerpres. Aici flăcările au distrus mai multe locuințe iar mii de persoane, printre care și vedete, au fost evacuate. Întregul stat american California este devastat de incendii și a fost plasat duminică în stare de urgenţă de guvernatorul său.

Acest ultim incendiu de vegetație a izbucnit la porţile celebrului cartier Bel Air și ale faimosului Getty Museum. Câteva mii de persoane au fost trezite în toiul nopţii de alertele primite pe telefoanele mobile prin care li se cerea să-şi facă bagajele şi să evacueze cât mai repede locuinţele.

Printre rezidenţii cărora li s-a cerut să evacueze preventiv locuinţele se numără mulţi milionari, inclusiv jucătorul de baschet LeBron James. ,,A trebuit să evacuez de urgenţă casa şi sunt cu familia în maşină în căutarea unor camere. Niciun noroc până acum!”, a scris sportivul într-un mesaj publicat pe Twitter. El a revenit mai târziu spunând că a găsit în sfârşit cazare pentru el şi familia sa. Şi actorul Arnold Schwarzenegger a fost nevoit să se supună ordinului autorităţilor.