În România a apărut al patrulea deces din cauza coronavirusului

Foto: Profimedia

Din păcate, în această dimineață a fost anunțat cel de al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv cu COVID 19. Mai exact este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani care a fost internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava. Ea prezenta afecțiuni cronice, diabet, boli cardiovasculare și nu avea context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv) conform digi24.ro. 

Ieri au fost confirmate alte trei decese la noi în țară. Toate cele trei persoane sufereau și de alte boli grave.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Neamț. El avea condiții medicale preexistente, printre care și diabet. Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Un alt pacient în vârstă de 67 de ani care avea și cancer în fază terminală, a decedat la spitalul de boli infecțioase din Craiova. Al treilea caz de COVID-19 care a murit este un pacient în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, ce mai prezenta o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Până duminică, 22 martie, la ora 13, în România erau confirmate 433 de infecții cu coronavirus. De asemenea sunt 64 de pacienți care au fost declarați vindecați și au fost externați.