19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ianis Hagi, gol pentru Rangers chiar de ziua tatălui său

Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Glasgow Rangers în meciul cu Hibernian. Foto: twitter.com/rangersfc

Ianis Hagi a jucat pentru prima oară titular la Glasgow Rangers și a avut o evoluție perfectă. Fotbalistul român a reușit să marcheze golul victoriei echipei scoțiene în partida de pe teren propriu cu Hibernian, scor 2-1, scrie digisport.ro.

Ianis a reușit un voleu imparabil în minutul 84, spre satisfacția suporterilor lui Rangers.  Imediat după reușită, Hagi jr. a mers la o cameră de transmisie aflată la marginea terenului și i-a dedicat golul tatălui său, care ieri a împlinit 55 de ani. ”La mulți ani, tată!”, a strigat Ianis Hagi la cameră. Fotbalistul român a fost schimbat trei minute mai târziu, în ovațiile spectatorilor.

După meci, Ianis Hagi a fost lăudat de antrenorul său de la Rangers, Steven Gerrard. ,,Hagi merită toate laudele, după aceast gol al victoriei, dar cred că prestația sa generală a fost remarcabilă în repriza a doua. Cred că a jucat bine în prima repriză, dar ce performanță la debutul tău pe teren propriu în repriza a doua. De asemenea, finalizarea a fost extraordinară”, a spus Steven Gerrard, pentru Rangers TV.

Ianis Hagi s-a transferat de la Viitorul Constanța la Genk în iulie 2019, pentru 4 milioane de euro. În această iarnă, Ianis a fost împrumutat la Rangers până la finalul sezonului.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns