17 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Hooverphonic va avea trei concerte în Romania în 2022

Foto: News.ro

Grupul belgian Hooverphonic are stabilite trei concerte în Romania în 2022, la Braşov, Cluj-Napoca şi Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis de News.ro.

Pe 21 mai, Hooverphonic va urca pe Khrunen Musik Halle din Braşov, pe 22 mai, va cânta  la /FORM Space din Cluj-Napoca, şi pe 24 mai, la Arenele Romane (aer liber) din Bucureşti.

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor în vigoare la momentul desfăşurării lor. Biletele sunt puse deja în vânzare în reţeaua iabilet.ro.

Cu o carieră de peste 20 de ani, în care a lansat 10 albume şi hituri precum „Mad About You”, „Eden” şi „2 Wicky”, combinând trip hopul cu rockul alternativ şi cu muzica electronică, Hooverphonic revine acum în formula originală. Cel mai recent material discografic al trupei este „Looking For Stars”, apărut în 2018.

De-a lungul timpului, piesele trupei au fost incluse pe coloana sonoră a mai multor producţii, precum „CSI”, „La Femme Nikita”, „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „The Interview”, „Stealing Beauty” şi „Third Watch”.

În  anul 2020, Hooverphonic trebuia să reprezinte Belgia la concursul Eurovision, însă acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Print Friendly, PDF & Email