31 ianuarie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Halloween la Dino Parc Râşnov – Tururi de noapte şi 25% reducere la bilete pentru vizitatorii care vor avea costum

Vizitatorii care vor veni costumaţi sau machiaţi în personajele lor favorite la Dino Parc Râşnov, în perioada 29 – 31 octombrie, vor primi  ca un premiu special 25% reducere la biletele de intrare achiziţionate direct din parc.

Cu ocazia  sărbătorii de Halloween,   Dino Parc Râşnov va fi decorat în mod tematic, iar copiii vor avea șansa să se transforme în personajele lor favorite chiar şi în parc, cu ajutorul profesioniştilor în face painting ce vor fi prezenţi. De asemenea, cei mici vor putea participa la jocul de Treasure Hunt ce se va desfăşura în câte trei runde pe 29 şi 30 octombrie, de la orele 11.00, 14.00 şi 16.00, iar luni, 31 octombrie, de la 11.00 şi de la 14.00.

După ora închiderii, vizitatorii vor putea rămâne în parc pe 29 şi 30 octombrie pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de care vor  face cunoștință  şi cu  fantomele, liliecii, vrăjitoarele şi dovlecii sculptaţi. Acestea vor avea loc de la ora 18.30.

 

Halloween la Dino Parc Râşnov - Tururi de noapte şi 25% reducere la bilete pentru vizitatorii care vor veni costumaţi
Foto: News.ro

“Ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 20% a traficului în parc în această toamnă, faţă de anul trecut, întrucât se anunţă o toamnă blândă, iar turiştii încă sunt dornici să petreacă timp în natură. Noi avem în continuare pregătită o varietate de activităţi educative şi distractive pentru toată familia”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râşnov, potrivit unui comunicat News.ro.

Pe lângă cele două noi expoziţii lansate anul acesta la Dino Parc Râşnov, expoziţia dinozaurilor cu pene şi Epoca Glaciară, o altă atracţie a reuşit să cucerească publicul în această vară şi anume cinematograful în aer liber deschis în luna iunie. Are o capacitate de peste 100 de locuri, iar la fiecare 90 de minute rulează un film din seria “Ice Age”.

Toate activităţile menţionate pentru această toamnă vor fi incluse în preţul biletelor de acces la Dino Parc Râşnov, fără alte taxe suplimentare.

Print Friendly, PDF & Email