24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

„Halloween Kills”, lansat simultan în cinematografe şi online

Foto: News.ro

Filmul horror „Halloween Kills”,  în care Jamie Lee Curtis joacă  rolul principal, va fi lansat simultan în cinematografe şi online pe data  15 octombrie, potrivit unui anunț dat de Universal.

De fapt, lungmetrajul va debuta pe platforma Peacock, fără cost suplimentar pentru cei care sunt abonaţi, în aceeaşi zi în care va avea  premiera în cinematografe.

Serviciul de streaming a fost lansat în SUA în 2020.

Universal a mai lansat vara aceasta pe platformă şi în cinematografe „The Boss Baby: Family Business”, care a generat încasări în box office de peste 100 de milioane de dolari la nivel global, însă compania nu a raportat numărul celor care au ales să vizioneze animaţia pe Peacock.

Se preconizează că pelicula „Halloween Kills” va genera încasări importante în săli. Continuarea lungmetrajului din 2018, „Halloween”, care a revitalizat franciza veche de patru decenii, a generat încasări de 255 de milioane de dolari, la nivel global, plasându-se ca unul dintre cele mai profitabile filme horror din istorie.

Acţiunea din „Halloween Kills”, regizat de David Gordon Green şi produs de Blumhouse, se va desfășura la  câteva minute după ce Laurie Strode, fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) şi nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers – care a torturat-o pe bunică aproape toată viaţa – închis într-un subsol în flăcări. Însă în timp ce Laurie este dusă de urgenţă la spital, Michael reuşeşte să să elibereze şi îşi continuă ritualul sângeros.

„Halloween Kills” a avut premiera în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Veneţia, unde Curtis va primi Leul de Aur onorific pentru întreaga activitate. Cei mai mulţi dintre critici  au mărturisit că nu au fost impresionaţi de acest lungmetraj.