Halep prezintă azi trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională

La fel cum a făcut după ce a câștigat turneul de Roland Garros, Simona Halep va prezenta azi publicului trofeul de la Wimbledon. Evenimentul va avea loc la ora 19, pe Arena Națională. Foto: Guliver/GettyImages

Zi impotantă pentru bucureșteni, dar nu numai. Simona Halep prezintă astăzi trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională. Accesul publicului este gratuit.

Primăria Capitalei a venit cu un comunicat în care oferă  informații, inclusiv legate de legate de ora evenimentului. „Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Naţională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep”, sunt precizările din comunicatul amintit.

De asemenea, accesul va fi pietonal şi se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia şi Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu mașina în incinta Arenei.

„Pentru buna afluire/defluire a participanţilor la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă. Facem apel la participanţi să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.”, se mai arată în comunicatul PMB.

Simona Halep a câștigat trofeul la turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric în finală pe americanca Serena Williams. Simona a reușit, de altfel, o premieră. Pentru prima oară în istorie, o româncăa câștigat turneul britanic.