Halep are un obiectiv principal. Vezi ce vrea Simona

La puțin timp după ce a reluat colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, Simona Halep anunță că vrea să câștige trofeul la Australian Open. Foto: Instagram/Simona Halep

Aflată în China pentru a participa la turneul de la Wuhan, Simona Halep a vorbit într-un interviu despre principalul său obiectiv în viitorul apropiat. Acesta este câștigarea trofeul de la Australian Open în perioada următoare, scrie prosport.ro.

”Voi încerca să lucrez mai mult pe terenurile cu suprafaţă dură. Pe iarbă, mi-am schimbat puţin jocul şi asta m-a ajutat. Acum trebuie să îmi ajustez jocul pe suprafeţele dure. Am avut rezultate bune în trecut. Am jucat finala la Melbourne. Principalul meu obiectiv pentru anii următori este să câştig Australian Open, pentru că Darren s-a întors şi sunt convinsă că vrea să câştige acasă”, a spus Simona Halep.

Ea a vorbit și despre reluarea colaborării cu Darren Cahill, cel care a ajutat-o să cucerească trofeul de la Roland Garros. ,,Darren mi-a spus că este gata să mi se alăture din nou pentru anul viitor. El a lăsat la alegerea mea cum voi anunţa. Am simţit că trebuie să fac un videoclip, un videoclip personal, lucru pe care nu îl fac foarte des. Dar, de această dată, am crezut că este cea mai bună modalitate de a anunţa. Darren nu a fost foarte departe de cariera mea în acest an. El a fost întotdeauna alături de mine, ajutându-mă foarte mult, în timpul turneului de la Wimbledon, în special. El este cu siguranţă parte din succesul meu. Nu am avut un răspuns cert până după US Open, atunci când mi-a spus ”100% pot reveni”. Nu mă gândeam că va fi cu siguranţă în echipa mea anul viitor, aşa că am aşteptat până mi-a spus 100%. De atunci sunt foarte fericită şi încrezătoare că anul viitor voi putea realiza nişte lucruri frumoase din nou”, a mai spus Simona Halep.