25 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gunoaiele Bucureștiului autoincendiate din nou la Ulmeni Călărași sub protecția autorităților

În urma constatării așa-ziselor îndepliniri a măsurilor de mediu de către Cassano Metal a izbucnit un incendiu violent la groapa de gunoi din Ulmeni Călărași

Deșeurile sunt autoincendiate chiar de societatea Cassano Metal și pentru a nu se putea stabili clar volumul acestora, nivelul evaziunii fiscale și al fraudării banilor publici, ușor determinabile în funcție de calcularea volumului deșeurilor de pe amplasamentul Utiltrailer și Cassano Metal. De asemenea, autoincendierea ascunde și reautorizarea Cassano Metal în urma îndeplinirii măsurilor de mediu care presupuneau reducerea volumului deșeurilor de pe amplasament.

Pompierii, care lucrează zi și noapte la stingerea periculosului incendiu, fiind un organism de elită al statului român, nu se vor lăsa târâți și complici în această infracțiune mizerabilă și vor raporta imediat autoincendierea gunoaielor de la Ulmeni Călărași provenite din București.

Chiar dacă sunt incendiate la Ulmeni Călărași deșeurile provenite din București vor continua să existe sub formă de toxine inspirate de populația din toată zona de sud a județului.

Dupa autoincendierea din 2 August,în ziua protestului organizat la sediul Apm Călărași de cetățenii din Ulmeni disperați din cauza poluarii în aceeași data de 2 Septembrie 2021 poluatorii de la groapa de gunoi în semn de dispreț fata de populație au hotărât autoincendierea încă o data a gunoaielor.

Asociatia cetățenească Ulmeni așteaptă înscrierea de voluntari pentru toate acțiunile de protest în vederea redibîndirii unei vieți normale și fără poluare si mirosuri în Ulmeni și Otenita Calarasi

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email