26 mai 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Grupul liric Il Divo îşi va continua activitatea după moartea lui Carlos Marín

Foto: News.ro

De curând, Il Divo, grup liric fondat de Simon Cowell, a anunţat că îşi va continua activitatea după moartea lui Carlos Marín, care va fi înlocuit de baritonul mexicano-american Steven LaBrie.

David Miller, Sebastien Izambard şi Urs Buhler, membrii grupului, au anunţat online că turneul american programat să înceapă pe 2 februarie va avea loc conform planului stabilit şi va fi prezentat ca un omagiu adus lui Marín, care a murit pe 19 decembrie, la vârsta de 53 de ani, din cauza unor complicaţii pe fondul Covid-19, potrivit unui comunicat News.ro.

În plus, Miller, Izambard şi Buhler au mai transmis că, în onoarea lui, vor înfiinţa Carlos Marin Foundation.

Turneul american va debuta la San Jose şi va cuprinde în total  11 concerte, serie ce se va încheia pe 27 februarie, în Miami.

LaBrie a cântat, între altele, la New Amsterdam Opera şi pe scenele San Diego Opera, Tulsa Opera şi Florida Grand Opera.

Grupul se poate lauda până în prezent  cu nouă albume de studio, de la omonimul „Il Divo” (2004) până la cel mai recent, „For Once In My Life: A celebration of Motown” (2021), care au fost vândute în aproximativ 40 de milioane de copii în întreaga lume.

Print Friendly, PDF & Email