28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Grădina cu Artişti revine în centrul Bucureştiului

Foto: news.ro

Mini-festivalul Grădina cu Artişti  va reveni  în parcul Grădina Icoanei în perioada 3 – 4 iulie şi propune un tip de eveniment complex care cuprinde târg, concert, teatru pentru copii şi ateliere de creaţie pentru toate vârstele.

La a zecea ediţie a evenimentului, artizanii şi designerii aduc haine, cărţi pentru copii, accesorii, decoraţiuni, jucării şi mâncare.

Vor fi organizate ateliere de pictură pe lemn, brăţări din lână şi mărgele, imprimare serigrafică, pielărie, codiţe colorate, animaţie stop motion şi reciclare creativă, potrivit unui comunicat al organizatorilor preluat de news.ro.

Din programul ediţiei din iulie a Grădinii cu Artişti fac parte şi spectacolele de teatru „Punguţa cu doi bani”, cu trupa Omidee – sâmbătă, de la ora 17:00, şi „Ema şi Eric – despre bunele maniere”, cu trupa Sufletos, după cartea Ioanei Chicet – Macoveiciuc – duminică, de la ora 11:00, şi concertul „Pe ritmuri sudamericane”, cu Ioana Ernea şi Carlos Enrique – sâmbătă, de la ora 19:30.

Accesul la toate evenimentele Grădinii cu Artişti este liber, iar programul complet  se poate consulta pe  site-ul gradinacuartisti.ro.