Glumă între PSD-iști la Bistrița! Vezi ce i-a spus Mihai Fifor Sorinei Pintea

Mihai Fifor a glumit cu Sorina Pintea, făcând trimitere la faptul că ministrul Sănătății merge ân controale neanunțate prin spitalele din țară. Foto: arad24.ro

Conducerea PSD a mers la Bistrița, acolo unde a avut loc Conferința de alegeri a organizației social-democrate din județul Bistrița-Năsăud. Practic, organizația locală PSD și-a ales noua conducere, iar de față au fost, printre alții, premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici dar și secretarul general al partidului Mihai Fifor.

Șefii PSD au ținut discursuri în fața membrilor organizației din Bistrița-Năsăud. La unul dintre ele s-a petrecut și un episod amuzant. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, tocmai își încheiase discursul și a dat să plece de la microfon. Mihai Fifor, cel care modera dezbaterea, a făcut o glumă. ,,Sorina, nu pleci la Arad, nu?  Aseară mă tot sunau de la Arad și mă întrebau: e ministrul Sănătății la noi în județ? Nu te duci acolo în control, nu?” au fost vorbele lui Fifor pentru Sorina Pintea, spre amuzamentul celor prezenți. Secretarul general al PSD a făcut trimitere la faptul că Sorina Pintea obișnuiește să meargă în controale neanunțate prin spitalele din țară.

Și tot despre Mihai Fifor, să reamintim că acesta este propunerea PSD pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.