Glasgow Rangers vrea să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi! Vezi ce scrie presa din Scoția și din Belgia

Foto: gsp.ro

Evoluțiile bune ale lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers i-au impresionat pe șefii echipei scoțiene. De altfel, Rangers vrea să-l cumpere definitiv pe fotbalistul român, scrie gsp.ro, care citează presa din Scoția și din Belgia.

Conducerea lui Rangers este gata să plătească în vară clauza de 5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk. Jurnaliștii belgieni au confirmat acest lucru. ,,Rangers a luat decizia în privința lui Ianis Hagi în mai puțin de o lună. Ianis a intrat deja în inimile fanilor. După ce a strălucit cu Braga, au fost voci care au susţinut că Rangers ar trebui să activeze clauza de cumpărare a jucătorului, iar acest lucru e posibil”, au scris jurnaliștii de la voetbalnieuws.be.

Tot despre transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk la Glasgow Rangers au scris și scoțienii de la Daily Record: ,,Tânărul din România a fost senzațional de când a venit la Rangers, iar conducerea de acolo se gândește serios la activarea clauzei pentru transferul definitiv”.

Ianis Hagi a jucat 7 partide oficiale pentru Rangers, reușind trei goluri și o pasă decisivă.