Gică Hagi vrea înghețarea campionatului și mai multe echipe în Liga 1

Foto: digisport.ro

Gheorghe Hagi a lansat în cadrul emisiunii Digi Sport Special propunerea sa în ceea ce privește desfășurarea actualulului și următorului sezon din Liga 1, scrie digisport.ro.

Managerul tehnic de la FC Viitorul consideră că FRF și LPF ar trebui să se concentreze mai puțin pe actualul sezon și mai mult pe următorul. În acest sens, Hagi propune ca actuala stagiune să fie înghețată, iar clasamentul să fie cel din prezent, CFR Cluj urmând să fie din nou campioană. De asemenea, el și-ar dori să nu existe nicio echipă retrogradată, iar din Liga 2 să promoveze patru echipe, în loc de două.

,,18 echipe din sezonul următor, da. Ne trebuie organizare tehnică și administrativă pentru sezonul următor, iar sezonul ăsta eu cred că poate să fie înghețat, poate fi o variantă. Să rămână așa cum e. Și după aceea, cei din B să vină și ei. Cei care au muncit și au făcut bine. E doar o idee. Eu nu decid. E bună sau nu merge, vom vedea. Da, poate fi (n.r – să promoveze patru echipe). Chiar dacă primim mai puțin bani, ce e așa mare problemă că se împarte la mai multe echipe? (n.r. – drepturile TV)? Ce așa mare disperare? Jucăm, vin din divizia B, dar trebuie să întrebăm care poate. Decât să începem și să ne oprim după.. Să înceapă campionatul, să mergem și când s-a infectat unul să stea tot lotul. Ce facem atunci?”, a declarat Hagi, la Digi Sport Special.